Ultima actualizare: 30 mai 2023

Multumim ca ati ales sa vizitati site-ul nostru si sa utilizati serviciile noastre. Ne luam angajamentul de a proteja si de a respecta confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Aceasta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea datelor dvs. cu caracter personal atunci cand utilizati site-ul nostru si serviciile noastre, precum si drepturile dvs. in legatura cu aceste date.

Datele colectate

1.1. Colectam si prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal atunci cand utilizati site-ul nostru si serviciile noastre:

 • Informatii de identificare personala, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numarul de telefon etc., pe care le furnizati voluntar atunci cand creati un cont sau plasati o comanda;
 • Informatii de contact, cum ar fi adresa de livrare si de facturare, pentru a procesa si livra comanda dvs.;
 • Informatii de plata, cum ar fi detaliile cardului de credit sau alte informatii de plata, necesare pentru a procesa tranzactiile;
 • Informatii despre produsele si serviciile pe care le-ati achizitionat sau cautat pe site-ul nostru;
 • Informatii de navigare, cum ar fi tipul de browser utilizat, paginile vizitate, orele si durata vizitelor, datele si ora accesului etc.

Scopul colectarii si utilizarii datelor

2.1. Colectam si utilizam datele dvs. cu caracter personal in principal in scopul furnizarii si administrarii serviciilor noastre, inclusiv procesarea comenzilor, livrarea produselor, gestionarea contului dvs., comunicarea cu dvs. si furnizarea de asistenta tehnica.

2.2. Utilizam, de asemenea, datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. pe site-ul nostru si pentru a va oferi continut si oferte relevante;
 • Pentru a va informa despre noutati, oferte speciale, promotii sau alte informatii care credem ca v-ar putea interesa;
 • Pentru a analiza si a imbunatati performanta site-ului nostru;
 • Pentru a respecta obligatiile legale si reglementarile aplicabile.

Divulgarea datelor catre terti

3.1. Nu vindem, nu inchiriem si nu transferam datele dvs. cu caracter personal catre terti in scopuri de marketing.

3.2. Cu toate acestea, putem divulga datele dvs. cu caracter personal catre furnizori de servicii terti cu care colaboram pentru a oferi serviciile noastre si a facilita functionalitatile site-ului nostru, cum ar fi procesarea platilor, livrarea comenzilor, gestionarea bazelor de date, analiza datelor etc. Acesti furnizori de servicii terte sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor dvs. si sa le utilizeze doar in scopul prestarii serviciilor solicitate.

3.3. De asemenea, putem dezvalui datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele situatii limitate:

 • Pentru a respecta obligatiile legale si reglementarile aplicabile;
 • In cazul in care credem de buna-credinta ca divulgarea este necesara pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta noastra, a clientilor nostri sau a altor persoane;
 • In cazul in care transferam totalitatea sau o parte semnificativa a activelor noastre catre o alta entitate, in cadrul unei fuziuni, achizitii, reorganizari sau vanzari a activelor.

Securitatea datelor

4.1. Ne angajam sa protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal si luam masuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea abuziva, modificarea sau distrugerea acestora. Folosim protocoale si tehnologii de securitate, cum ar fi criptarea datelor, pentru a proteja informatiile dvs. personale.

4.2. Cu toate acestea, retineti ca nici o metoda de transmitere a datelor prin internet sau de stocare electronica nu este 100% sigura. Nu putem garanta securitatea absoluta a datelor dvs. cu caracter personal.

Drepturile dvs.

5.1. Aveti dreptul de a accesa, rectifica, sterge sau restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. si de a solicita portabilitatea acestora.

5.2. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice intrebari sau nelamuriri referitoare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati folosind detaliile de contact furnizate la sfarsitul acestei politici de confidentialitate.

Modificari ale politicii de confidentialitate

6.1. Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza aceasta politica de confidentialitate in orice moment, in functie de necesitati sau reglementari. Orice modificari vor intra in vigoare imediat ce este publicata versiunea actualizata pe site-ul nostru. Va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu orice modificari.

Contact

7.1. Pentru orice intrebari, solicitari sau reclamatii referitoare la politica noastra de confidentialitate sau la modul in care prelucram datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile de contact de mai jos:

Numele companiei: SEASON SHOP SRL
Adresa: Str Frumusani, Nr 2, Bl 37, Sc B, Ap 69, Sector 4, Bucuresti
Numar de telefon: 021 555 84 94
Adresa de e-mail: office@magazinul.ro

7.2. Ne vom stradui sa raspundem in cel mai scurt timp posibil si sa rezolvam orice solicitare sau nelamurire pe care o aveti.

Va rugam sa retineti ca aceasta politica de confidentialitate se aplica exclusiv site-ului nostru si serviciilor noastre, iar link-urile catre alte site-uri web sau servicii externe sunt excluse de la aceasta politica. Va recomandam sa cititi politica de confidentialitate a oricarui site web sau serviciu tert inainte de a furniza date cu caracter personal.

Prin utilizarea site-ului nostru si a serviciilor noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal conform acestei politici de confidentialitate.

Va multumim pentru increderea acordata si pentru ca ati ales sa utilizati serviciile noastre.