Suntem incantati sa va oferim mai multe optiuni pentru a va permite sa platiti cum doriti produsele achizitionate de pe site-ul nostru. Metodele de plata disponibile sunt:

Plata online – Cea mai sigura si populara optiune de plata, fiind efectuata in siguranta prin procesatorul de plati NETOPIA Payments. Acesta este un proces simplu si sigur, care va permite sa platiti folosind cardul dvs. de credit sau debit. Comanda este procesata imediat dupa efectuarea platii cu succes, iar comanda dvs. va fi pregatita pentru livrare cat mai curand posibil.

Transfer bancar – Daca preferati sa platiti prin transfer bancar, acesta este de asemenea o optiune disponibila. Va rugam sa selectati optiunea de transfer bancar la momentul finalizarii comenzii. Comanda va fi procesata dupa receptionarea tranzactiei (24-72 ore in functie de banca). Dupa inregistrarea comenzii efectuati transferul bancar in urmatorul cont precizand la detalii tranzactie numarul comenzii si transmiteti dovada platii pe e-mail la comenzi@magazinul.ro pentru a procesa comanda:

Cont IBAN: RO32 INGB 0000 9999 1211 4083
Banca: ING Bank
Beneficiar: SEASON SHOP SRL
Detalii tranzactie: Comanda ……

Plata ramburs – Oferim si optiunea de a plati ramburs, la livrare. Aceasta optiune permite sa platiti produsele in momentul primirii lor, direct catre curierul care va face livrarea. Pentru a plasa o comanda cu plata ramburs, selectati aceasta optiune la momentul finalizarii comenzii.  Comanda va fi procesata dupa confirmarea telefonica.

Va asiguram ca vom face tot posibilul pentru a va oferi cele mai bune servicii de plata si pentru a va face experienta de cumparaturi online cat mai placuta. Daca aveti orice intrebari sau neclaritati cu privire la metodele noastre de plata, va rugam sa contactati echipa sau sa consultati pagina de intrebari frecvente.