Livrarea prin curier este momentan singura noastra optiune de livrare si este disponibila in toata tara. Aceasta metoda de livrare este cea mai sigura si convenabila optiune pentru clientii nostri, fiind realizata prin intermediul mai multor firme de curierat de renume.

Pentru a alege aceasta optiune de livrare, trebuie doar sa selectati optiunea “Livrare prin curier” in pagina de finalizare a comenzii.

Fiecare comanda plasata pe site-ul nostru este insotita de un cod de urmarire a comenzii (AWB) prin intermediul caruia puteti urmari livrarea produselor dvs. Dupa ce produsele au fost expediate, veti primi codul AWB prin e-mail si SMS.

Tipuri de livrare

Fiecare comanda efectuata pe site-ul nostru si livrata prin curier este de doua tipuri:

Livrare Standard – Se aplica tuturor comenzilor si are un cost de 20 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei, Livrarea Standard este gratuita! Costul este calculat automat in functie de valoarea produselor din cos si este afisat in cosul de cumparaturi si in pagina de finalizare comanda.

Livrare Extra Kg – Este separata de Livrarea Standard, acest tip de livrare se aplica in functie de greutatea totala a produselor din comanda si este gratuita pentru comenzi cu o greutate de pana in 10 kg. Pentru comenzile care depasesc greutatea de 10 kg, se va adauga un cost suplimentar de 1 leu/kg. Costul este calculat automat in functie de greutatea produselor si afisat in cosul de cumparaturi si in pagina de finalizare comanda.

Livrare estimata

Este important sa intelegeti ca data estimativa de livrare afisata pe site la produse sau in fluxul de comanda este doar o estimare si ca aceasta data poate fi influentata de mai multi factori, cum ar fi volumul mare de comenzi intr-un anumit moment, conditiile meteorologice, zilele legale libere sau problemele tehnice la firma de curierat.

Desi ne straduim sa respectam toate termenele de livrare, este posibil ca uneori sa apara intarzieri neprevazute. In astfel de situatii, este important sa comunicam clar cu clientii nostri si sa ii informam cu privire la noile date de livrare. In momentul expedierii comenzii veti primi un cod AWB prin e-mail si SMS cu ajutorul caruia veti putea urmari stadiul livrarii comenzii dvs.

In cazul in care intampinati probleme sau intarzieri in livrarea comenzii, va rugam sa ne contactati sau sa contactati direct firma de curierat pentru a afla detalii cu privire la situatia acestora. Ne asiguram intotdeauna ca vom face tot posibilul pentru a remedia orice situatie si pentru a va oferi cea mai buna experienta de livrare posibila.

Lucram cu cele mai bune companii de curierat si incercam mereu sa gasim cele mai bune solutii de livrare pentru clientii nostri, astfel incat puteti fi sigur ca veti primi produsele la timp si in siguranta.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe detalii, va rugam sa consultati pagina de intrebari frecvente sau sa contactati echipa. Suntem mereu disponibili pentru a va ajuta si a va raspunde la intrebari!