Intelegem importanta unei experiente de cumparaturi fara griji si dorim sa te asiguram ca toate produsele achizitionate de la noi beneficiaza de o garantie adecvata. Iata detalii importante despre politica noastra de garantie:

Durata garantiei

Produsele noastre beneficiaza de o garantie standard de conformitate conform legislatiei in vigoare. Durata garantiei poate varia in functie de fiecare produs in parte si este afisata in pagina de produs la specificatii.

Conditii de aplicare a garantiei

Garantia este valabila in cazul in care produsul prezinta vicii de fabricatie sau nu functioneaza corespunzator in perioada specificata. Pentru a beneficia de garantie, este important sa respectati urmatoarele conditii:

  • Prezentarea facturii sau a bonului fiscal: Va rugam sa pastrati documentul fiscal sau factura ca dovada de achizitie a produsului. Acesta va fi necesar pentru a beneficia de garantie.
  • Starea produsului: Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost achizitionat, fara semne de utilizare abuziva, urme de uzura excesiva sau deteriorari cauzate de interventii neautorizate.
  • Accesorii si ambalajul original: Produsul trebuie returnat impreuna cu toate accesoriile furnizate si in ambalajul original, in stare buna.

Procedura de returnare in caz de garantie

Daca produsul achizitionat prezinta probleme acoperite de garantie, te rugam sa ne contactezi in termenul specificat in documentele furnizate impreuna cu produsul. Vom asigura preluarea si verificarea produsului intr-un interval rezonabil de timp, iar in functie de situatie, vom inlocui produsul cu unul similar sau vom returna contravaloarea acestuia in contul tau.

Excluderea garantiei

Garantia nu acopera daunele produsului cauzate de utilizarea necorespunzatoare, accidentele, manipularea inadecvata, interventiile neautorizate sau orice alte situatii care nu sunt incluse in termenii si conditiile de garantie.

Ne dorim ca achizitionarea produselor de la magazinul nostru sa fie o experienta placuta si lipsita de griji. Daca ai intrebari suplimentare despre garantia produselor sau daca ai nevoie de asistenta in legatura cu un produs achizitionat, te rugam sa ne contactezi si vom fi bucurosi sa te ajutam.